Contacteer ons
Tel.: 0494/19.93.35

Optimaal warmtecomfort, daar zorgen wij voor!

Doe beroep op ons vakmanschap wanneer u centrale verwarming wil laten plaatsen

Bouwen of renoveren brengt heel wat stress met zich mee. Laat u bij het uitkiezen van uw centrale verwarming daarom bijstaan door een professional die u snel en efficiënt de juiste materialen kan helpen selecteren. Zo kan u op beide oren slapen! Sanivent uit Ranst met reeds meer dan 7 jaar ervaring is specialist in het plaatsen van centrale verwarming. Vakmanschap verzekerd, inclusief een duurzaam resultaat en een correcte prijs. Ook vloerverwarming behoort tot onze mogelijkheden!

Bent u op zoek naar uw verwarmingsketel of warm water boiler op gas, stookolie of via hernieuwbare energie? Dan raden wij steeds Remeha als topmerk aan. Als gecertificeerd installateur geven wij graag meer uitleg over de voordelen en mogelijkheden.

Het kan ook groen!

Naast voor de klassieke verwarmingssystemen kan u bij ons ook terecht voor groene energie. Zo installeren wij bijvoorbeeld warmtepompen met het oog op beterschap voor het milieu en een lagere energiefactuur voor de klant.

Wist u dat u voor groene energie premies kan aanvragen? Lees er meer over op deze websites:

https://www.premiezoeker.be/

http://www.vlaanderen.be/nl/bouwen-wonen-en-energie
http://energiesparen.be/

Aarzel niet, maar kies voor een kwaliteitsvol verwarmingssysteem -groen of klassiek- dat vakkundig geplaatst wordt! U kan ons steeds vrijblijvend contacteren voor meer informatie.

Contacteer ons!
0494/19.93.35